Inspiratiemail juni 2013 niet goed leesbaar? bekijk online
 
 
BedrijfsUitje.nl | Advies nodig? 0880 - 28 29 30
Overwerkt? Take it slow met deze bedrijfsuitjes!
De zon breekt door, tijd om er `slow traffic` op uit te gaan. Pak met je collega`s een Solex, E-scooter, Lyric, Segway, Kickbike of Tuktuk en trek eropuit!

Laat de verhalen daarna loskomen tijdens een heerlijke BBQ en je hebt iets om lange tijd op terug te kijken. Hieronder vind je een greep uit ons aanbod.

Succes met organiseren en als je hulp nodig hebt, horen wij het graag!


Sportief onderweg met de originele kickbikes
Een mooie tocht langs de Maas of door de bossen in de omgeving van Arcen op een originele wijze: op een kickbike!... Lees meer »


Solexrijden langs de Loosdrechtse Plassen
Heerlijk toeren met de Solex in het Gooische Loosdrecht. Je rijdt om de plassen heen en geniet van de prachtige natuur, de idyllische kleine huizen en de vele riante villa’s die Loosdrecht rijk is.... Lees meer »


Segway Clinic
Zijn jij en je collega`s in balans? Test het met deze 2x2 safari: een clinic op `s werelds enige tweewiel aangedreven balans-voertuig. Een unieke ervaring! Lees meer »


Lyric Motion
Tijdens verschillende oefeningen ervaar je de bijzondere souplesse en het gebruiksgemak van de Lyric. De snelheid wordt geleidelijk opgevoerd tot iedereen klaar is voor een tour... Lees meer »


Tuktuk Bingo Rally
Waan je in Italië met deze retro Piaggio’s! Geniet van de zon, de wind door je haren en het prachtige landschap. Deze cabrio Tuktuk’s zijn een beleving op zich... Lees meer »


Compleet verzorgd dagje scooteren met buffet
Dit complete arrangement bestaat uit een scootertocht met leuke stops en originele activiteiten onderweg. Als afsluiting geniet je van een heerlijk warm buffet... Lees meer »


Vliegeren (powerkiten) en solextocht
Na ontvangst met koffie/thee/fris bij een strandpaviljoen splitsen we de groep in tweeën. De ene helft start met de solextocht, de andere helft met powerkiten... Lees meer »


Crazy88 tour met BBQ
Ga op pad met een rugzak met alles wat je nodig hebt voor deze crazy88 tour. Uiteraard zit hier een foto/filmcamera in om alles wat je doet vast te leggen... Lees meer »


Solex of E-scooter met GPS-systeem
Een heerlijke activiteit in de buitenlucht! Begin je uitje goed met koffie/thee en een stuk Limburgse vlaai. Daarna stap je snel de Solex op! Lees meer »


Flightsimulator & Segway
Combineer een vliegles met Segway rijden, een leuk en afwisselend programma! Lees meer »


BedrijfsuitjeBon
Heeft jouw afdeling een presentje verdiend? Geef eens een BedrijfsuitjeBon cadeau! Meer informatie en bestellen
Uitje geboekt? Uitje cadeau!
Boek het uitje voor jouw team via BedrijfsUitje.nl en je ontvangt een uitje voor twee personen cadeau. Recensie schrijven
EasyOrganzier, exclusief bij BedrijfsUitje.nl
Met EasyOrganizer organiseer je bijeenkomsten, bedrijfsuitjes en evenementen snel en professioneel. Bespaar tijd met de automatische registratieservice en verstuur met één klik mailings naar kleine en grote groepen. Lees meer...
De top uitjes
Graag blijven wij je verrassen met onze ideeën om zo de leukste en beste bedrijfsuitjes te organiseren. Inspiratie nodig? Bekijk onze top 100 uitjes »
Bekijk al onze slow traffic uitjes
Colofon
Redactie: BedrijfsUitje.nl
Frequentie: 14x per jaar
© 2013 BedrijfsUitje.nl | De informatie in dit bericht wordt strikt vertrouwelijk verstrekt aan de geadresseerde en is uitsluitend voor deze bedoeld. Zonder toestemming is het gebruik, de openbaring of het kopiëren van deze informatie verboden en mogelijk onwettig. Indien u deze informatie per vergissing ontvangt, verzoeken wij u om dit zo spoedig mogelijk te melden. Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.
redactie@bedrijfsuitje.nl   |   0880 - 28 29 30   |   BedrijfsUitje.nl   |   doorsturen.   |   uitschrijven