Nieuwsbrief Januari 2017
Januari is een maand die zich bijzonder goed leent voor reflexie en terugkijken. Ik bedacht weet je wat ik vraag het de mensen die in 2016 op reis zijn geweest. Wat een genot om hun verhalen te lezen. Hier doe ik het voor! Veel leesplezier, inspiratie en warmte gewenst bij het lezen van het reisverhalenboekje. En kom beslist langs in de reiskelder.

Kijk op www.commundo.nl voor uitgebreide informatie of bel 06-20000836 of mail info@commundo.nl


In deze nieuwsbrief
Reisverhalen

2016 was voor mij een nieuw begin van Commundo. Ik heb het maar Commundo 3.0 genoemd. Een nieuwe plek, nieuwe verdiepende reizen, samenwerkingen met nieuwe partners en heel veel gesprekken met bezielde mensen. Commundocoaching zag het levenslicht. Hoera en ik maakte een aantal prachtige reizen.
Wat heb ik genoten van de prachtige gesprekken, hier in de reiskelder, met bevlogen mensen die bewust kiezen voor een andere manier van reizen en invulling van hun leven. Soms na een crisis of bij de start van een nieuwe levensfase. Nooit zomaar, vandaar dat de gesprekken al snel een heel persoonlijk karakter hebben.  En dan de mensen na terugkomst, opgeladen, jeugdig, fris, liefdevol, bezield. Wat een prachtig werk heb ik toch.
In december trok ik de stoute schoenen aan en besloot ik iedereen te vragen om een reisverhaal te schrijven, ter inspiratie voor anderen en om terug te reizen, goede herinneringen op te halen of gewoon weer even lekker weg te mijmeren.
Een aantal verhalen zijn gebundeld in bijgaand Reisinspiratieboekje 2016.Je kan het hier downloaden >>
Veel leesplezier en dank aan de schrijvers.Spanjereis voor (beginnend) coaches

Een bijzondere verdiepende reis naar Spanje waarin je leert creatieve werkvormen in te zetten in je werk als (aankomend) coach*.
In de inspirerende omgeving van het Montsant gebergte in Catalonië ga je spelen, oefenen en experimenteren met creativiteit. Je maakt kennis met diverse creatieve en beeldende technieken en materialen. Je werkt individueel en samen met je medereizigers. Je maakt gebruik van fotografie, tekenen, schrijven en meditaties.
De reis is een co-productie van Commundo Coaching en Moolelo.

Je gaat opgeladen en geïnspireerd naar huis met een schat aan direct inzetbare creatieve werkvormen. En met een door jou zelf ontwikkelde workshop of oefening.

Stel je voor, we beginnen de dag met een meditatie of oefening op de plek van de foto.
Alle nieuwsbrieflezers ontvangen 50 euro korting bij boeking van deze reis of 50 euro cash bij een geslaagde doorverwijzing oftewel we hebben ene boeker via jou.
Lees hier meer over deze reis:>>Reistrends

Ik was onlangs op de Vakantiebeurs en heb 2 lezingen bezocht over de nieuwste reistrends. Kippenvel momentje want er is heel veel dat raakt aan mijn missie: mensen bij elkaar brengen, solidariteit en zingeving. People Planet EN Purpose werd ook genoemd.
Ruben van Zwieten (de moderne dominee) noemde de kracht van verbeelding, inlevingsvermogen en broederschap en verhalen vertellen als verrijkend en als kans voor toerisme. Jullie begrijpen waarom dat me aanspreekt.

Lees hier het hele blog: >>

Commundo | Windsteeg 4 | 3811 CS Amersfoort
http://www.commundo.nl | info@commundo.nl

Klik hier om u af te melden | Send a friend | Dit nieuwsbericht is verstuurd met Dzine Online