Nieuwsbrief De winter bijna voorbij?
Voelen jullie het ook? De winter is bijna voorbij. Bij mij leidt het tot verlangen naar reizen. Het is niet voor niets dat alle vakantiebeurzen in de afgelopen maand plaatsvonden. De zon schint iig in Spanje, Uganda, Guatemala en Cambodia. Dez elandne staan centraal in deze nieuwsbrief.

Kijk op www.commundo.nl voor uitgebreide informatie of bel 06-20000836 of mail info@commundo.nl


In deze nieuwsbrief
Cambodia: stagiair gezocht

Het gaat goed met het Bloomgarden guesthouse van Peterhans Koperberg in Cambodia. Hoge scores op Booking.com en Tripadvisor. Het zwembad klaar. Betere bezetting en dat alles binnen 1 jaar na de start. Prachtig.
Na de fijne inbreng van de eerste 2 stagiaires is Peterhans nu weer op zoek naar een nieuwe stagiair toerisme, communicatie,
“Ik ben op zoek naar stagiaires die zich hier, in dit prachtige land, verder willen ontwikkelen en mij kunnen ondersteunen op het gebied van Marketing, ICT, Hospitality en Events”. Er zijn maximaal 2 stageplekken beschikbaar voor de duur van 3 – 5 maanden. Ik ben op zoek naar een stagiair die mijn social media kan verbeteren en zich bezighoudt met SEO marketing.
Lees hier meer of stuur je CV naar Yolande van Wijk (yola@commundo.nl)Guatemala

Berichtje van Josan en Hans uit Guatemala:
De muur die verhoogd is met de EVS groep Commundo heeft nu een nieuwe decoratie! Super de projecten gaan door!
Wil je assisteren met Engelse les geven of heb je andere skills. Je bent van harte welkom in het nieuwste project van Josan en Hans via hun stichting FDI:
Sinds 2014 steunt de Stichting van onze landencoordinator Josan Barneveld (FDI) 26 jongeren om na de basischool door te kunnen studeren voor hun middelbare school diploma. We willen deze groep extra steunen door extra lessen over sociale themas en Engels. Het is een heel gevarieerd programma van maandag tot vrijdag en je komt heel dichtbij de Guatemalteekse cultuur en slaapt ook een nacht per week bij een Guatemalteeks gezin om zo ook de jongeren die verder weg wonen de cursus te kunnen geven.

Elke dag is er een andere groep. In totaal zijn er 26 studenten en die komen vanuit verschillende dorpen/steden: Xela, Salcaja, Olintepeque naar Xela voor de cursus van 2 uur.
De vrijwilligers gaan naar San Marcos la reforma en overnachten daar een nachtje en geven les aan de studenten daar.
Ook kan er les worden gegeven aan de ouders van de studenten. Een paar moeders uit Olintepeque en San Marcos la reforma zijn erg geintresseerd.Training voor mensen die met mensen werken in Spanje

De eerste inschrijvingen zijn binnen. Het zou toch zo fijn zijn als deze nieuwe weg van Commundo van start kan gaan. Help mij svp om deze trainingsreis voor (aankomend) coaches en begeleiders te promoten. Je kan ook het Facebook bericht delen. Gracias.
21-27 mei: verwen jezelf met onze leerzame, inspirerende en energie gevende "training" in Spanje. Je leert en ervaart om creatieve werkvormen in te zetten in je werk als (aankomend) coach. We verblijven in de prachtig wilde omgeving van het Montsant gebergte in Catalonië. Je maakt kennis met diverse creatieve en beeldende technieken en materialen. Je werkt individueel en samen met je medereizigers. Je maakt gebruik van fotografie, tekenen, schrijven en meditaties. Daarnaast is er tijd voor wandelen, stilte, zee, zon, lekker eten en goed gezelschap. Wat wil je nog meer?
De reis is een co-productie van Commundo Coaching en Moolelo.
Lees hier meer>>Leiderschapsreis.com

Speciaal voor bedrijven die de ontwikkeling van hun medewerkers als voorwaarde voor succes van hun bedrijf zien en open staan voor nieuwe leervormen is er nu een speciale website www.leiderschapsreis.com.
De enige leiderschapsreis waarin ontwikkeling van de deelnemers, het team EN een maatschappelijk project samenkomen.

Ook als je mij wil helpen om hier een succes van te maken ben je van harte welkom om hierover te sparren. Wat vind je van de site?, geloof je in het concept? ken je bedrijven die hiervoor open staan? werk je zelf bij zo´n bedrijf?Ondertussen hebben Marien en Laura het goed naar hun zin in Uganda

Commundo | Windsteeg 4 | 3811 CS Amersfoort
http://www.commundo.nl | info@commundo.nl

Klik hier om u af te melden | Send a friend | Dit nieuwsbericht is verstuurd met Dzine Online