Nieuwsbrief Energie
Energie krijg ik van de geweldige verhalen van vrijwilligers en ex-vrijwilligers die vanuit hun hart de verbinding zijn aangegaan met mensen en dieren in zogenaamde landen in ontwikkeling. Prachtig. Er is zoveel mogelijk en het begint altijd met op reis gaan, in beweging komen, ontmoeten, geraakt worden en die roep volgen. Ik ben blij en dankbaar dat ik zaadjes mag planten, deuren mag openen en deze mooie mensen heb leren kennen.

Kijk op www.commundo.nl voor uitgebreide informatie of bel 06-20000836 of mail info@commundo.nl


In deze nieuwsbrief
Helden van de wildernis

Held! vriendin Antoinette van de Water. Prachtig persoonlijk en indrukwekkend verhaal van een vrouw met een missie, doorzettingsvermogen, creativiteit en een hart voor olifanten. Begonnen als vrijwilliger en nu alweer 11 jaar actief in Thailand met het beschermen van olifanten.
Petje af. Kijk hier naar uitzending gemist>>
Je kan haar project steunen via https://bring-the-elephant-home.nl/nl/.
Je kan als vrijwilliger meewerken in het project waar zij is begonnen in Thailand of in een project voor wilde olifanten in Sri Lanka. Zie foto.Prachtig voorbeeld van 2 jonge vrijwilligers in Uganda

Laura en Marien werkten een paar maanden in Uganda in het project X-suba. Met hun aanstekelijke energie en open mind hebben ze kinderen, jongeren en volwassen in Uganda laten dansen, bewegen, samenwerken, Engels geleerd en solidariteit getoond. Zelf hebben ze hun grenzen verlegd, veel gelachen, nieuwe skills geleerd en hun talent ontplooid. Super trots op hen. Vader Roggy kwam een week over en maakte een geweldige film. Beslist kijken je dag is meteen weer goed.
Voel jij ook de energie en drive om in dit project mee te werken. Neem dan contact met mij op yola@commundo.nlDeze zomer vrijwilligerswerk doen ?

Wil je deze zomer nog vrijwilligerswerk doen, neem dan snel contact op met Yolande van Wijk via yola@commundo.nl. De projecten en vliegtuigen lopen vol en het is belangrijk om je goed voor te bereiden.
Er is nog heel veel mogelijk en ik maak graag kennis met je in een persoonlijk gesprek zodat we samen met onze partners een mooie match kunnen maken.
Je kan ook 20 mei om 14.00 naar de voorlichtingsbijeenkomst in Amerfsoort komen.Ondernemersreis Kop in de Wind, 5 dagen zeilen op de Waddenzee

Twee weken geleden wist ik het ineens. Na een langer proces van zoeken en twijfelen trok ik de stoute schoenen aan en belde Edward van Mieghem van Kop in de Wind voor een afspraak.

Het resultaat mag er zijn en heeft alles in zich waar ik warm voor loop: ondernemers, zeilen, persoonlijke groei, samenwerking: De Kop in de wind Ondernemersreis is geboren:

Actief stilstaan, afstand nemen, ruimte, plezier.Als ondernemer kan je alleen groeien als je regelmatig aandacht besteedt aan je persoonlijke ontwikkeling. In de hectiek van alledag is daar weinig ruimte voor en het komt er dan ook zelden of nooit van.

De Kop in de Wind Ondernemersreis
(21-25 september) is een speciale zeilreis voor ondernemers waarbij je actief stilstaat bij wie je bent en wat je drijft. Samen met ondernemers die ook verandering en beweging willen en elkaar een stukje beter willen maken.

Neem beslist contact op met Yolande van Wijk als je het voelt kriebelen. De reis is ook zeer geschikt voor een bedrijfsteam dat het aandurft om samen een nieuwe koers uit te zetten. Ik beloof je dat dit samen doen en ervaren de groei van je persoon en bedrijf een enorme boost gaat geven.20 mei voorlichting Commundo, presentatie Tadjikistan

Op 20 mei is er van 14.00 tot 16.00 uur een speciale voorlichting over vrijwilligerswerk (in het algemeen) en de speciale cultuurrondreis naar Tadjikistan. Janja Molemaker de begeleider van deze reis heeft een aantal jaren in Tadjikistan gewoond en gewerkt en laat je graag kennis maken met dit bijzondere gastvrije en nog onontdekte land. Download hier de reisbeschrijving >>
of geef je op voor de voorlichting >>

Commundo | Windsteeg 4 | 3811 CS Amersfoort
http://www.commundo.nl | info@commundo.nl

Klik hier om u af te melden | Send a friend | Dit nieuwsbericht is verstuurd met Dzine Online