Nieuwsbrief oktober 2017
Oktober, de herfst is begonnen. Tijd van loslaten en langzaam naar binnen gaan. De herfst gaat over het loslaten van datgene wat wij niet meer nodig hebben of wat ons tegenhoudt. Zoals de boom haar bladeren laat vallen, langzaam één voor één naar de grond.

Kijk op www.commundo.nl voor uitgebreide informatie of bel 06-20000836 of mail info@commundo.nl


In deze nieuwsbrief
Ga jij voor een lage prijs mee naar de retraite in Catalonie

Is er iets dat jij, net als de bomen, los wil laten? Heel veel mensen die ik spreek willen iets loslaten dat ze niet meer nodig hebben. Maar ze komen er niet aan toe want het is druk. Drukker dan ooit lijkt wel zo na de vakantie. Tenminste zo ervaar ik dat.
Wat mij helpt is om dagelijks even stil te staan met een mediiatie of schrijfoefening, om een boswandeling te maken of om de warmte op te zoeken.
Ik heb het geluk dat ik regelmatig en de warmte mag opzoeken, en naar binnen mag gaan en een prachtige natuurwandeling mag maken in een ruig gebied.
Dat gaat weer gebeuren van 13-19 oktober tijdens de Spanjereis naar Catalonie>>.

De reis gaat zeker door ! Maar er is nog 1 plaats vrij die ik graag heel laagdrempelig, tegen kostprijs wil aanbieden aan iemand die het nodig heeft. Zoals jij? De kosten zijn voor jou 750 euro (normaal 1150).
Bel me even op 06-20000836 als je mee wil dan kunnen we telefonisch afstemmen of dit is wat je zoekt of mail naar yola@commundo.nlBevlogen Team(s) gezocht!

Sinds kort ben ik partner van Bevlogen Teams. Een samenwerkingsverband van mensen zoals ik die graag bevlogenheid, werkplezier en gemeenschapszin in organisaties aanwakkert. Zingeving speelt daarin ook een belangrijke rol.
Mooie voorbeelden inspireren maar we zijn niet allemaal Ricardo Semler. Daarom ben ik op zoek naar bevlogen teams en hun verhaal.

Ken jij een bevlogen team of maak jij daar deel van uit dan wil ik je graag kort interviewen en jouw verhaal delen op social media en onze website.
Ik kom heel graag met je in contact via yola@commundo.nl

Kijk voor de eerste voorbeelden op onze Facebookpagina: >>
Zuid Afrika tot 15 december 10% korting

Het einde van het jaar is een belangrijke periode voor de kinderen en jongeren in Zuid Afrika. Half december begint de zomervakantie. In het aftellen daarnaartoe is er heel veel behoefte aan extra energie, ideetjes, handen en hulp in de verschillende projecten in de townships. Juist in deze periode zijn er meestal weinig vrijwilligers. We doen hierbij dus namens onze partners een oproep om juist nu vrijwilligerswerk te doen.
Dat past misschien ook perfect binnen je tussenjaar, tussen 2 contracten of pensioen.
In Zuid Afrika is het nu volop lente en het wordt zomer.
We kunnen je hulp gebruiken in de creches, sport, spel, dansproject, voedseluitgifte, kliniekje etc.

Als jij ja zegt kunnen wij snel schakelen en geven je ook nog 10% korting op je boeking.

Kijk hier voor meer info over de projecten: >>

Bekijk dit leuke filmpje: >> https://www.facebook.com/Izizweprojects/videos/1737831922908838/Film van de leiderschapsreis naar Zuid Afrika: Sawubona

In november vorig jaar was ik met een groep prachtige vrouwen in Zuid Afrika met een leiderschapsreis. Onlangs is een krote film van onze indrukken gereed gekomen en die wil ik je niet onthouden. De film is door ons als amateurs gemaakt en daarna door Filmbllik Mediaproductions gemonteerd en geprofessionaliseerd. Wij wilden een beeld achterlaten van hoe wij de jongerengroep van het Sithand´Izingane project zien (Sawubona betekent "ik zie jou") en meegemaakt hebben terwijl zij in actie kwamen tegen huiselijk geweld. Ze organiseerden huisbezoeken en nodigden mensen uit voor een voorlichtende bijeenkomst waarin vele hulpinstanties aanwezig waren EN ze maakten het onderwerp toegankelijk door er een toneelstuk over op te voeren. Respect, hoop, bewondering, kracht, samen, wat een mooie groep mensen.

Bekijk hier de film:>>

Voor meer over dit soort reizen voor professionals of teams van bedrijven: >>
Voor meer over vrijwilligerswerk in dit project: >>


Commundo | Windsteeg 4 | 3811 CS Amersfoort
http://www.commundo.nl | info@commundo.nl

Klik hier om u af te melden | Send a friend | Dit nieuwsbericht is verstuurd met Dzine Online