Nieuwsbrief meimaand bloeimaand
Alles komt in bloei. Hoe is het met jouw plannen? Wil je deze zomer iets speciaals doen in je vakantie? dat kan nog. Of reik je al uit naar het najaar. Of voel je eigenlijk helemaal niet zoveel bloei en vooral druk en haast. In alle gevallen hoop ik jou te kunnen helpen met het waarmaken van je verlangens op reisgebied en daarbuiten.

Kijk op www.commundo.nl voor uitgebreide informatie of bel 06-20000836 of mail info@commundo.nl


In deze nieuwsbrief
Geluksroute Amersfoort 3 juni

De Geluksroute is een ongedwongen uitwisseling van geluk die voor inspirerende ontmoetingen en mooie ontdekkingen zorgt. De uitnodiging is simpel: Waar word jij gelukkig van en wil je dat delen?

Toen ik dat las dacht ik meteen, reizen! dat wil ik delen.

Ik neem je, in de reiskelder van Commundo, graag mee op een virtuele reis naar jouw ideale plek. Om vandaaruit contact te maken met jou als gelukkige reiziger op deze mooie planeet. Daarna delen we ons reisverhaal en ga je met een gelukzalige glimlach naar het volgende adres. Dat garandeer ik je.

Ik nodig je van harte uit om je Commundo-reisverhalen te delen en mee te reizen met de verhalen van anderen.

Zie de website: >>Anne en Roos lopen 5 maanden stage in Uganda

En ze houden een vlog bij die wel een heel realistisch en persoonlijk inkijkje geeft in hun leven. Hierbij deel 3: >>

Ze werken op het project Xsuba. Hier kan je meer lezen over het project dat een zeer geschikt stageadres is voor studenten social work, SPH, maar ook CIOS, sportopleidingen en Pabo: >>Creativiteit en mindfulness in Spanje 14-19 oktober

Voor de vierde keer organiseer ik samen met Wendy Smit van Moolelo een bijzonder krachtige reis naar de bergen van Catalonie.
Heb je behoefte aan een pauze in je drukke leven en wil je opnieuw in contact komen met je eigen bron? Ga dan mee op deze unieke inspiratiereis naar Catalonië en kom opgeladen en met nieuwe energie thuis.Tijdens de reis helpen we je om met behulp van mindfulness en creatieve oefeningen op te laden. Je komt weer in contact met de stille kern in jezelf. Hierdoor leer je niet alleen beter te ontspannen maar je maakt ook contact met wat werkelijk belangrijk is voor jou.
Voor meer informatie zie de speciale website:>>

Als je als coach of begeleider extra geschoold wil worden in het inzetten van creatieve oefeningen in je werk met clienten is er nu de speciale training ceativiteit, op dezelfde unieke plek in de bergen van Catalonie in de buurt van Tarragona.
Over deze training die ook in oktober plaatsvindt lees je hier meer :>>

Als je iets voelt kriebelen voor een van deze reizen dan ben je natuurlijk van harte welkom om hier met Wendy of met mij (Yolande) over te praten en nader kennis te maken. Mail info@commundo.nl of bel 06-20000836.Chris in Cambodja gezien?

Heb je de tranen van ontroering gezien in de ogen van Chris terwijl hij de zonsopgang bij Ankor Wat beleeft? Kijk het maar na: >>
Wij verzorgen graag een bijzondere reis voor jou naar Cambodja:
- omdat je van reizen houdt maar geen zin hebt in de standaard trips en het elke dag van hot naar her reizen
- omdat je oprecht geïnteresseerd bent in het leven 
- goed georganiseerd en onder bezieling van mensen die lokaal ondernemen en ontwikkelen
- duurzaam met heel veel aandacht voor natuur, cultuur, lokale spelers en in alle facetten doordacht 
- met een richting gevend gesprek vooraf, inspirerende schrijfoefeningen tijdens je reis en een persoonlijke debriefing achteraf.Kortom een unieke inspiratiereis of the beaten track die zelfs Chris versteld zal doen staan.
Zie: https://inspiratiereizen.com/individueel/Jouw innerlijke reis

Hoe vaak geef je jezelf de ruimte om actief stil te staan bij wie jij bent, wat je nodig hebt en wat je te bieden hebt. En jij hebt veel te bieden!

  • Dat je daar soms aan twijfelt is normaal.
  • Dat je een goede baan hebt maar je afvraagt of je werk ook zinvol is, is ook normaal.
  • Dat je maar doorgaat met je werk omdat je leuke studenten, cliënten of collega´s hebt is niet normaal, dat stemmetje ken je. Maar wat dan?
  • Dat je een idee hebt of een plan of een voornemen is fijn maar knaagt des te meer als je er geen werk van maakt omdat steeds iets anders belangrijker lijkt
  • Dat je voelt dat je teveel ballen in de lucht houdt en niet weet waar te beginnen
  • Dat je twijfelt over je gezondheid, dat je zegt dat je niet moet zeuren, dat je altijd voor anderen zorgt
  • Dat je bevlogen je bedrijf bent gestart maar dat het soms meer op sleuren lijkt
  • Dat je dan maar gewoon weer op vakantie gaat en na 2 maanden weer in dezelfde cirkels ronddraait
Ik open graag voor jou deuren voor het vinden van jouw unieke weg. Liefde, humor, dienstbaarheid en gelijkwaardigheid zijn hierin mijn kernwaardes. Ga je mee?

Ik weet dat het vreselijk eng is om je twijfels te delen, ik heb dat zelf ook ervaren.
Maar als je dan eenmaal los bent dan is er geen stoppen meer aan.

Als je eerst meer wil lezen over Commundo Coaching kijk dan gerust op de website: >>
Maar beter nog bel me voor een kennismakingsafspraak met een lekkere kop koffie: 06-20000836, yola@commundo.nl, Yolande van Wijk


Commundo | Windsteeg 4 | 3811 CS Amersfoort
http://www.commundo.nl | info@commundo.nl

Klik hier om u af te melden | Send a friend | Dit nieuwsbericht is verstuurd met Dzine Online