Nieuwsbrief Juni 2018
Nieuws uit Sri Lanka waar 3 studenten de mensen in beweging krijgen met o.a fitness en Josien een vrijwilliger zich bekommert om het lot van de wilde olifant. De eerste klanten voor de inspiratiereis naar Cambodja gaan vetrekken. Mijn eigen ervaringen van de Inspiratiereis naar Spanje vorige week. En voor jou ook een heerlijk cadeautje in de vorm van een oefening die je op reis kan doen. Fijne vakanties allemaal met veel persoonlijke groei en bloei en mooie contacten met mens en natuur. Telefoon lekker uit laten overdag :))

Kijk op www.commundo.nl voor uitgebreide informatie of bel 06-20000836 of mail info@commundo.nl


In deze nieuwsbrief
Josien op veldwerk in Sri Lanka

Josien in Sri Lanka: "In het veldhuis van SLWCS (project ter bescherming van de wilde olifant) was het ook even een omschakeling, maar de mensen waren echt heel lief. Nu voel ik me helemaal op mijn plek, heb het onwijs naar mijn zin. Ik heb ook pas sinds donderdag internet, dus het was echt even helemaal back to basic. De groep waarmee we zijn voelt echt als een familie, het gaat nog wat worden voor mij als ze eind deze week weggaan. Deze week al 3 keer olifanten gezien en veel aapjes. Ik ben heel blij dat ik deze reis aan het maken ben, ondanks alle ups en zeker ook genoeg downs die het met zich meebrengt. Ik leer hierdoor alleen maar over mezelf en dat is fijn. Verder word ik ook alleen maar dankbaarder voor het luxe leven dat ik mag leven, en ben ik blij dat met dit project de mensen/dieren gesteund worden die het nodig hebben"
Klik hier voor meer informatie over dit project :>>Inspiratiereizen in Spanje

Wat heb ik toch een heerlijk werk. Afgelopen week was ik met 5 leuke vrouwen in Spanje voor onze Inspiratiereis. Een heerlijke en eerlijke week waarin wij allemaal steeds vrijer, opener, authentieker, speelser, jonger, bruiner en wijzer werden. Wat een mooie energie waarin we elkaar vonden en versterkten op onze reis.
Ik blijf het zeggen, gun jezelf dit mooie kado. Het geeft je ruimte, inzicht, vriendschap en je hart, hoofd en lijf gaan open. De heerlijke warmte van zon en zee vloeide naar binnen en weer naar buiten.

In oktober zijn er maar liefst 3 Inspiratiereizen naar ons vaste honk ons landgoed Mas Fullat in de bergen van Catalonie. Ieder met een eigen invalshoek.
Kijk maar snel of er iets voor je bij zit: >>
Boek je voor 1 augustus dan ontvang je 50 euro korting.3 Cios studenten op stage in Sri Lanka

Bericht uit Sri Lanka: Wij zijn drie studenten van het Cios, die de grote uitdaging hebben genomen om sportlessen te geven in een ontwikkelingsland! Onze keuze ging uit naar Sri Lanka, waarbij Commundo ons verder heeft geholpen met het plannen van onze stage. De afgelopen 3 weken hebben wij vooral lieve mensen ontmoet en al veel mooie plekken van het land mogen ontdekken. Nog een weekje te gaan!
Deze stageplek stond niet op onze site. Desondanks zijn we er met onze partner Sarvodaya in geslaagd om een uitdagend programma aan te bieden dat helemaal past bij de talenten van deze studenten. Neem dus vooral contact op als je een leuk idee hebt voor een stage of vrijwilligerswerk die niet op de site staat.Lilian en Jacqueline op Inspiratiereis naar Cambodja

Lilian en Jacqueline hebben veel gereisd. Jacqueline heeft ook ervaringen als vrijwilliger van Commundo. Ze kwamen elkaar tegen en al pratend werden ze enthousiast over de inspiratiereis naar Cambodja. Na een bezoekje aan ons kantoor werd hun enthousiasme nog groter. Wat hen trekt is dat je op deze reis wat langer op 1 plek zit en het land en de mensen echt leert kennen. Het enthousiasme van onze man ter plekke Peterhans Koperberg maakte dat ze eigenlijk niet kunnen wachten om hun reis te beginnen. Het is tevens voor hen een mooie gelegenheid om na te denken over keuzes en thema´s die in hun leven spelen. Zij zijn onze eerste klanten voor deze bijzondere reis waarin ze kookles krijgen, gaan pottendraaien, lokale artiesten en ondernemers ontmoeten, overnachten in het PCH1 project in Battambang en 5 dagdelen meedraaien in een voedseluitgifte project.
Wij houden je op facebook op de hoogte van hun ervaringen en belevenissen.
Wil je dit ook. Kijk dan op de website van onze Inspiratiereizen >>Mooie oefening voor op reis

Speciaal voor een rustig moment op jouw reis ontvang je een mooi gedicht en een schrijfoefening. Je gaat een pantoum schrijven. Een gedicht met een voor jou passende boodschap. Print het uit, zoek een mooie plek in de natuur en laat je pen vloeien. Lees het daarna nog eens een paar maal hardop voor aan jezelf of iemand die bij je is. Fijne vakantie.

Download ze hier : >>

Commundo | Windsteeg 4 | 3811 CS Amersfoort
http://www.commundo.nl | info@commundo.nl

Klik hier om u af te melden | Send a friend | Dit nieuwsbericht is verstuurd met Dzine Online