Nieuwsbrief Landen
Landen is een woord met verschillende betekenissen. Ik denk nu even aan het landen na bezoek aan een ander land. Velen van jullie zullen dat gedaan hebben deze zomer. Hoe is het nu? Ben je alweer geland of nog een beetje weg. Was het aankomen moeilijker dan het thuiskomen. Wie heb je ontmoet? welke andere kant van jezelf heb je ontdekt? Welk woord komt bij je op als je aan je vakantie terugdenkt. Misschien heb je plannen gemaakt op het gebied van studie en werk of op het gebied van gezondheid, relaties. Laat me je plannen en dromen beslist weten tijdens een koffiegesprek over JOU. Over wat jou drijft en wat je weerhoudt om je droom te leven. Over onrust en rust. Jouw thema. Je bent welkom.

Kijk op www.commundo.nl voor uitgebreide informatie of bel 06-20000836 of mail info@commundo.nl


In deze nieuwsbrief
Mijn verlangen, jouw verlangen

Ik was ook op reis met 6 vrouwen en schreef er een blog over.Siurana 1153, de Spanjaarden dreigen het laatste bolwerk van de Moren in te nemen. 300 jaar heeft het hoog op een klif gelegen bolwerk standgehouden. Abdelazia de Moorse prinses wil niet in handen van de vijand vallen. Zij blinddoekt haar paard en springt de diepte in, de vrijheid tegemoet.

Siurana 2018, na adembenemend bochtenwerk bereiken we het prachtige dorp. Nog voor de vele rotsklimmers op pad gaan. Vanaf de parkeerplaats lopen we naar het begin van het eeuwenoude  pad dat naar de waterbron diep in het dal leidt. Het uitzicht vanaf het pad is magisch, duizelingwekkend en prachtig mooi. We gaan zitten in een van de richels die in de rotswand zijn uitgesleten. 6 vrouwen met ieder een verlangen en iets dat ons tegenhoudt om dat te leven.
Een stilte komt over ons en als vanzelf geven we ons over aan de meditatie van het moment. Het gaat over een rots die we beklimmen en de belemmering die we op weg naar de top tegenkomen. Misschien ken je hem wel. Ik kende hem ook maar in deze omgeving is de weg van de verbeelding voor mij zo gemakkelijk te volgen. Mijn rots is een vulkaan en de belemmering is de hete lava die eruit stroomt. Ineens weet ik het. Dit is mijn vrouwelijkheid, mijn vrouwelijke passie die mag stromen. Ik voel de verschroeiende hitte en het gevaar EN de schoonheid. Ik mag het laten vloeien. Er hoeft geen rotsblok in :)). Ik loop naar een uitstekende punt en doe een hartopener: vrijheid! Geroerd deel ik mijn ervaringen met de anderen die hoe wonderlijk ook, allemaal een thema hebben dat met vrouwelijkheid te maken heeft. In de veilige en bijna sacrale setting is er veel openheid.

Een van ons heeft er moeite mee en heeft haar rots niet gezien. Er kwam niets. We lopen naar het eigenlijke dorp en nemen een heerlijke cortado in de Acacia bar. Een schoolklas geniet van chips en een ijsje en de beklimbare uitzichtpunten. Wij lopen naar het Santa Maria kerkje uit de 13e eeuw, vlakbij de plek waar volgens de legende de hoefafdruk van het paard van onze prinses nog te zien is. En vraag niet hoe het kan maar juist hier vindt onze lieve reisgenote haar rots.
In oktober zijn er maar liefst 3 inspiratiereizen naar Spanje waarin je jouw verlangen gaat ontdekken en manifesteren. Zie hier de verschillende reizen : >>Maak beslist een afspraak via yola@commundo.nl of bel me op 06-20000836 als je meer wil weten.Training Creatieve therapie voor coaches en begeleidersCommundo Coaching

Wat sommigen van jullie nog niet wisten is dat ik ook mensen coach in situaties waarin het allemaal niet zo lekker loopt, waarin je twijfelt of druk voelt of over de rand bent gegaan of je lichaam signalen begint af te geven dat het op raakt. Denk dan bijvoorbeeld aan de volgende situaties die ik zelf ook allemaal heb meegemaakt:

  • Dat je een goede baan hebt maar je afvraagt of je werk ook zinvol is, is ook normaal.
  • Dat je maar doorgaat met je werk omdat je leuke studenten, cliënten of collega´s hebt is niet normaal, dat stemmetje ken je. Maar wat dan?
  • Dat je een idee hebt of een plan of een voornemen is fijn maar knaagt des te meer als je er geen werk van maakt omdat steeds iets anders belangrijker lijkt
  • Dat je voelt dat je teveel ballen in de lucht houdt en niet weet waar te beginnen
  • Dat je twijfelt over je gezondheid, dat je zegt dat je niet moet zeuren, dat je altijd voor anderen zorgt
  • Dat je bevlogen je bedrijf bent gestart maar dat het soms meer op sleuren lijkt
  • Dat je dan maar gewoon weer op vakantie gaat en na 2 maanden weer in dezelfde cirkels ronddraait
Herken je dit ? neem dan een moedig besluit en vraag om hulp en een luisterend oor bij mij.
Je bent welkom!

Kijk gerust ook nog op de speciale website: www.commundocoaching.nl EN maak een afspraak. Dat laatste is een heel belangrijke eerste stap waar ik ooit ook heel lang tegenaan heb gehikt en daarnba is er toch een wereld voor mij open gegaan. Bevrijdend.
Lilian en Jacqueline op Inspiratiereis naar Cambodja

Commundo | Windsteeg 4 | 3811 CS Amersfoort
http://www.commundo.nl | info@commundo.nl

Klik hier om u af te melden | Send a friend | Dit nieuwsbericht is verstuurd met Dzine Online